12 benefitů nábytku na míru

Proč chtít na míru vyrobený interiér? Proč si nechat pomoci s návrhem i realizací? Pomůže Vám nábytek na míru ušetřit nervy?   

S nábytkem se setkáváme prakticky denně… postel, na které spíme, jídelní stůl, na kterém jíme apod. Pojďme se společně podívat na 12 zásadních a často opomíjených výhod interiéru na míru.  

Výhoda č. 1 Nábytkem na míru dokonale využijete potenciál, který skýtá celý prostor. Pokud chcete pracovat s každým kouskem Vašeho obydlí, pak je nutné mít na paměti, že existují i jiné rozměry nábytku než jen 60 nebo 90 milimetrů, které nabízí většina velkovýrobců. Kvalitní výroba na míru hravě zvládne vytvořit skříně na milimetry přesně.

Výhoda č. 2 Můžete žít život podle Vašich představ. Lednice u gauče, trouba v úrovni hlavy a sporák třeba na terase. Kvalitnímu dodavateli interiéru je jedno jestli tvoří kuchyň do domu nebo karavanu. Důležité je, aby Vám interiér pomáhal cítit se každý den skvěle.  

Bez starostí, za to s péčí a citem...

Výhoda č. 3 Od podlahy po strop. Od židle po křeslo… Když sáhnete po nábytku na míru, už nemusíte hledat další dodavatele podlahy, dveří či zárubní. Alespoň tedy u nás to tak je. Umíme všechno od A po Z. Takže Vám pomůžeme ušetřit starosti a šediny ještě počkají.

Výhoda č. 4 Doplnění stávajícího nábytku není jednoduché, protože je nutné správně vybrat barvy laku, úchytek a hlavně zohlednit i stávající rozložení. Po takto namáhavé práci Vám však bude odměnou, že se i v nové kuchyni budete cítit stále doma.

Poctivé základy dělají lepší život...

Výhoda č. 5 Kování je základ, o kterém se nemluví. Dobrý dodavatel nábytku na míru Vám při návrhu doporučí i nejnovější a kvalitní kování, které Vám v mnohém ulehčí život a bude dlouho sloužit.

Výhoda č. 6 Když máte tradici, tak máte i zkušenosti a ty Vám mohou zajistit lepší práci s prostorem. Dobře vybraný interiérový dodavatel efektivně pracuje s prostorem, takže všechny svoje věci budete mít kam dát.

Výhoda č. 7. Kdo navrhuje ten vyrábí i montuje. Správný dodavatel nábytku na míru se postará o vše. Vytvoří poctivý návrh, zajistí vlastní výrobu, vše přiveze, namontuje a samozřejmě po sobě poctivě uklidí.

„Každý kus nábytku, každá věc, každý předmět vypráví příhody, historii rodiny. Byt není nikdy hotový: vyvíjí se s námi a my v něm.“

Adolf Loos český architekt 1870 – 1933

Výhoda č. 8 Originál je jen jeden a nemusí být jen pěkný, ale i praktický. Nábytek na míru už z principu vybízí k originální práci s interiérem. Získáte další úložné prostory, o kterých jste si mysleli, že budou vždy nevyužité. Například mezera mezi trámy a zdí…

Výhoda č. 9 Nábytek na míru je hlavně Váš nábytek. Měl by odrážet Váš styl i oblíbený design. Měl by respektovat Váš vztah ke světu, přátelům i společnosti. Měl by Vás reprezentovat a dobře Vám sloužit. Měl by se s Vámi rozvíjet a stále vám pomáhat čerpat energii. 

Podívat se na netradiční řešení interiérů v našem podání můžete například v článku Skříň do dětského pokoje nebo Tři děti v panelovém domě. Inspiraci pro svou budoucí kuchyň i další interiéry můžete čerpat také na našich sociálních sítích.

Mohlo by se zdát, že citát, pocházející z počátku minulého století, musí být zastaralý. My však tvrdíme, že nikoliv. Domov se s námi rozvíjí i v dnešní době. Přivezli jste si někdy suvenýr z dovolené nebo dostali pěknou rodinnou fotografii? Pro všechny tyto upomínkové předměty budeme potřebovat prostor. Kvalitní dodavatel nábytku na míru pomáhá myslet i na tyto detaily. 

Chytrý
Můžete čerpat z tisíců atypických technických řešení. Například přídavná pracovní plocha, skryté odvětrávání, sklopné postele, elektronické otevírání lednice a další vychytávky, které nejen že pracují pro Vás, ale i skvěle vypadají!
Úklid
Ráno si potřebujete udělat kávu, dopoledne Vás čeká náročné pracovní nasazení a odpoledne máte schůzku. Chytře umístěné rolety, posuvné dveře, průchozí skříně a další prvky Vám pomohou "na oko" rychle uklidit a zpříjemnit si tak život.
Zvuk
TICHO! Věděli jste, že hluk v interiéru lze regulovat pomocí vhodně zvoleného odhlučnění, které i přes svoji funkci může vypadat skvěle? Můžete například telefonovat i když si Vaše děti hlasitě hrají. No není to paráda?
Previous slide
Next slide

Nábytek na míru poskytuje pestrou škálu výhod, které je dobré mít na paměti a pracovat s nimi při tvorbě nového interiéru. Výběr dodavatele však není jednoduchý, protože řada z uvedených výhod záleží na kvalitě provedení. Vhodná interiérová firma umí všechno od A po Z. Šetří Vám starosti a dokonale zvládá svoje řemeslo.

Rádi aplikujeme uvedené výhody. Orientujeme se podle nich a hledáme cesty, jak být co nejlépe prospěšní zákazníkovi. Udělejte první krok k novému interiéru, který bude respektovat všechny výhody nábytku na míru. Kontaktujte nás pro nezávaznou konzultaci.

Váš tým Interiéry Velecký ♥

Efektivně, kvalitně, bez starostí!

Asi to znáte… Schůzka s elektrikářem, stolařem, podlahářem a také designérem, aby to hezky vypadalo… Není to zbytečné? 

Jednou schůzkou s námi si můžete ušetřit spoustu zbytečné komunikace a to se nebavíme o realizaci, kdy jeden neví co dělá druhý. Nechte se námi obsloužit od A po Z. 

Tvoříme interiéry bez starostí, jedním tahem od návrhu po realizaci.  

NAPIŠTE NÁM

Obratem se Vám ozveme