Nábytek na míru jako efektivní řešení pro OPEN SPACE kancelář

Z vlastních zkušeností víme, jak důležité je mít ve firmě kvalitní spolupracovníky, kteří jsou výkonní a rádi táhnou za stejný provaz. Ostatně o potřebnosti kvalitních zaměstnanců již mluvil Tomáš Baťa: 

„Budovy – to jsou hromady cihel a betonu. Stroje – to je spousta železa a ocele. Život tomu dávají teprve lidé.“

Stejně tak si uvědomujeme, že nejen lidé, ale i jejich pracovní prostředí je důležité. Práce ve špatných podmínkách může i toho sebelépe motivovaného kolegu utrápit a přivést k vyhoření. V dnešní době již nestačí kvalitní polohovací stoly, skříně, křesla i židle…

Jak tedy vytvořit produktivní pracovní prostředí?

Novanta interiér na míru Brno Velecký

Ticho! pracuji... Opravdu?

Mohlo by se zdát, že hluk v OPEN SPACE kanceláři je velmi nežádoucí. Realita však není tak jednoznačná. 

Podle výzkumu britské personální agentury je jemný pracovní hluk v kanceláři naopak žádoucí (více zde). Naprosté ticho může na náš mozek působit jako skličující. Ovšem i opačný extrém v podobě nadmíry hluku rychle roztříští myšlenky, omezuje pracovní výkon a zvyšuje únavu.

Řešení spočívá v efektivní práci s odhlučněním. Zvuk se řízeně šíří a tak se eliminují jeho nežádoucí účinky.

Jíst jako člověk...

Je super mít skvělou kancelář, ale mít kávovar na chodbě a svačit mezi papíry? 

Taková doba je naštěstí pryč. Většina firem již buduje zaměstnanecké kuchyňky. V kontextu OPEN SPACE kanceláří doporučujeme kuchyňky povýšit na komunitní prostor. Ten vytvoříte například příjemným posezením, vybavením pro krátký odpočinek nebo vybavením pro firemní oslavy

V kancelářích tak může zůstat efektivní pracovní atmosféra a hovory se mohou vést v zázemí. Získáte tak klid na práci i prostor pro sdílení.  

Logo je tým.
Tým jsme my...

Stovky firem investují do tvorby loga a firemních hodnot mnoho energie i financí. Bohužel však běžný zaměstnanec se s nimi setká pouze ve vstupní hale nebo v podpisu svého emailu.

Dovolte lidem zařadit se do Vašeho týmu. Dejte jim pomocí firemního nábytku jasně najevo kam patří. Pracujte s Vaším logem i posláním firmy, tak aby jej měli všichni neustále na očích. Dbejte na propracované detaily i motivační nápisy.

Právě díky tvorbě nábytku na míru v kombinaci se znalostmi z oboru kovovýroby a elektrotechniky jsme schopni Vaše logo i filozofii dostat blíže k Vašim zaměstnancům.

Všichni víme, že dokonalý interiér Vám nezajistí, abyste měli neustálý dostatek špičkových pracovníků. Jedno však víme bezpečně, kvalitní lidé potřebují kvalitní prostředí a to si troufáme říci, že umíme vyrobit. 

Vnímáme, že OPEN SPACE kanceláře mají své klady i zápory. Naší prací je zápory minimalizovat a efektivně pracovat s prostorem tak, aby se zvýšil komfort i výkon pracovníků.

Největším záporem je podle našeho soudu nedostatečná práce s hlukem. Toto téma považujeme za natolik stěžejní, že k němu vydáme ještě několik článků. Ve zkratce můžeme říci, že hluk má enormní dopad na naše soustředění, zdraví i výkon. Je důležité toto téma nepodceňovat. Rádi si s Vámi pohovoříme na osobní konzultaci. 

Kontaktujte nás